Joukkoliikenteessä

Pikaratikka 15 aloitti liikennöinnin Keilaniemestä Itäkeskukseen. Me lähdimme mukaan kokeilemaan uutta reittiä. Niin oli päättänyt myös iso joukko muita kulkijoita. Meno oli tasaista ja reitit avautuivat uusiin maisemiin.
Otimme alkuun vain muutaman pysäkinvälin ja pysähdyimme Leppävaaraan Street Food Festivaaleille. Japanilaisen ruuan tekijät tapasimme elokuussa Kemiönsaarella, kun he aloittelivat ruokabisnestä. Nyt oli ruokavaunun koko kasvanut kuten myös tilaajien jono. Lounas löytyi heidän hellaltaan.
Palan painikkeeksi nonna kierteli lähikatuja lastenvaunujen kanssa, jotta vauvan vanhemmat pääsivät syömään. Belgialaiset vohvelit maistuivat jälkiruuaksi.
Sitten olikin jo aika palata Stadiin päin.
Ensin täpö täydellä pikaratikalla ja perään typö tyhjällä metrolla.
Koska meillä oli joukkoliikennepäivä niin jatkoimme matkailua Kruunuvuoren lautalla. Ei tullut kesällä testattua, niin nytpä testattiin.
Kruunuvuoren sillan rakennus oli edennyt hyvin ja aurinko paistoi paluumatkallakin.
Senaatintorin suuntaan marssi iso joukko mielenosoittajia Palestiinan asialla. Me seurasimme kulkueen etenemistä kahvilan ikkunasta.
Retkellä on koko ajan nälkä. Siispä pysähdyimme kotimatkalla pastabaari Gooseen. Se on avannut ovensa remontin jälkeen. Pelasimme korttipelejä ruokaa odotellessa.
Herkullinen ruoka täytti toiveet.
Kotona oli mukava pujahtaa saunan lämpöön joukkoliikennepäivän päätteeksi. Suosittelen kotimaan matkailua, jos ei kauemmas kerkiä.

Jätä kommentti