Viikonloppu Lahdessa

Viikonlopun kulttuuririennot Lahdessa alkoivat hyppytornien tarkastuksella ja Hiihtomuseon kierroksella Museokortilla. Hauskoja tuttuja hiihtoon liittyviä juttuja löytyi museon hyllyiltä. Viihdyimme porukalla myös erilaisten museon ajanvietepelien äärellä.
Lounaalle huristimme visuaalisten taiteiden museo Malvaan, sinnekin Museokortilla. Samalla myös museon näyttelyt ja panimopubi tulivat tutuiksi. Tuttuja taiteen tekijöitä tuli näyttelyssä vastaan. Museo on mukavan erilainen, mutta hieman sokkeloinen. Lounaspaikka oli erinomainen.
Lauantai Lahdessa kuilui kaupungilla hampsien ja sinne tänne piipahdellen.
Illalliselle suuntasimme ravintola Taivaanrantaan, jota voin kyllä lämpimästi suositella. Huippuruokaa ja erinomainen palvelu. Minun lautaseltani löytyi mm. fasaania ja karitsaa. Viinilista oli varsin laaja.
Sunnuntaina oli vuorossa lystinpitoa sukulaistyttöseurassa ja vähän joulutorin kiertoa.
Mukava Lahti viikonloppu!

2 kommenttia artikkeliin ”Viikonloppu Lahdessa

  1. On aina mukavaa lukea juttuja Lahdesta. Taivaanranta on tosiaan kiva paikka, ja tykkään kovasti myös itse miljööstä. Ja palvelu tosiaan on siellä ensiluokkaista.

    Tykkää

    • blyygiblumsteri 17.12.2023 / 19:16

      Taivaanranta viehätti niin että uudestaan sinne menee mielellään. Meillä oli muutenkin oikein onnistunut Lahden viikonloppu. Paluumatkalla vielä ihasteltiin värikkäitä helmiäispilviä.

      Tykkää

Jätä kommentti