Rantasaunan ehostusta

Mielestäni jokaisella lomalla pitää päästä vähän maalaushommiin. Lomapäivä nro 2 alkoi rantasaunan maalaamisella. Pitkään olen valmistellut asiaa, sillä suttuinen saunanseinä häiritsee aina näkymää järvelle. Kun päämökki on saatu kuntoon niin voi tarttua muihin remonttikohteisiin pihapiirissä. Nyt tuli aika tarttua tuumasta toimeen saunan kanssa.
Paikallisesta maalikaupasta löytyi erinomaista palvelua ja hyvät välineet.
Onko mitään sen onnellisempaa ja toivorikkaampaa kuin ensimmäinen pensselin veto. Siinä on kaikki mahdollisuudet onnistuneeseen kasvojenkohotukseen.
Minulla on aina maalatessa laaja alue suojattuna, kun maali tuppaa innokkaalla pensselin heiluttajalla roiskumaan ympäriinsä. Maalipönttö on pöllin nokassa juuri sopivalla korkeudella.
Hyvältä näyttää punainen väri. Onneksi on valkoistakin väriä jemmassa, että pääsee räystäslautoja siistimään. Yhden kohdan kun ehostaa, niin toinen kohta kaipaa päivitystä. Sitä ennen on vielä takaseinän maalaus. Eikä se maalaus mitään, mutta kun on seinusta täynnä rompetta. Ne pitää siirtää pois alta, että pääsee pensseliä heiluttamaan. Ihan eivät maalaushommat vielä valmistuneet yhdessä päivässä.

Kiitos Oriveden Väri hyvistä neuvoista ja avusta värin valinnassa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s