Orkideat kukassa

Meidän orkideat ovat oppineet reilun kymmenen vuoden aikana ettei kannata kovin kummoisia erityispalveluja odottaa. Ne kastellaan noin kerran viikossa suoraan vettä kaataen kukalle. Alkuaikoina jaksettiin upottaa niitä veteen ja hyysätä muutenkin. Sitten otettiin karaisumenetelmät käyttöön ja hyvin on pärjätty.
Kukat jaksavat kukkia ja tuottaa iloa vuodesta toiseen. Nyt tosin yksi kukka nikottelee, mutta toivotaan parasta, että sekin jaksaa innostua. Taitaa olla ilmansuunta kukilla oikea ikkunalaudalla ja ainakin niitä lannoitetaan runsaalla musiikilla. Jos nämä nyt auttavat siihen, että kukat jaksavat kukkia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s