Uusille laduille

Nyt kun on kunnolla lunta niin kannattaa suunnata uusille laduille, eikä vain hieroa vanhoja tuttuja reittejä. Umpihankihiihdon ystäville koko maailma tai ainakin Suomi on täynnä mahdollisuuksia. Etelä-Suomessakin on lunta joka paikassa.
Itse voi tehdä latuja peltojen reunoja pitkin. Jos vauhtia haluaa pitää yllä niin sitten on parempi suunnata valmiille laduille. Minä kävin muutaman kilometrin lenkillä Kirkkonummen Peuramaan suunnalla ja nautin sekä huippuluistavista valmiista laduista että metsän reunassa auringon ja maisemien ihailusta. Todellista urheiluhenkeä osoitti yksinäinen hiihtäjä joka kiipesi luistelutyylillä tyhjää laskettelurinnettä ylöspäin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s