Uusia ravintoloita Helsingissä – Henry’s Distillery

Helsingin vanha linja-autoasema on remontoitu ja pessyt täysin kasvonsa. Siellä on Kulttuurikasarmilla avautunut viikonloppuna uusia ravintoloita ja elokuvateattereita.
Henry’s Distillery tarjoaa asiakkaille monipuoliselta listalta erilaisia ruokavaihtoehtoja. Tilasimme erinomaiset pihvit. Keittiö toimi joustavasti, kun halusimme vaihtaa perunat listaehdotuksesta poiketen. Palvelu oli erittäin ystävällistä. Oluen ystäville kuitenkin tiedoksi, että pitkää artesaanioluiden listaa ei ole tarjolla toistaiseksi. Kuvittelimme, että paikka on panimo-oluiden mekka, mutta niin ei siis ole.
Toisessa päässä rakennusta toimiva kahvila oli aivan täynnä. Asiakkaita ohjattiin kahvilasta ruokaravintolan puolelle pöytiin. Kahvilastakin olisi saanut salaatteja ja bowleja kahvilatarjoilujen lisäksi.
Alakerrassa pääsimme kurkistamaan BioRexin uuteen elokuvateatteriin. Se vaikutti oikein viihtyisältä. Henkilökunnalta kuulimme, että saliin voi tilata ruokia ja juomia elokuvan oheisviihdykkeeksi. Mies kävi jo varaamassa liput ensi-iltaelokuvaan, joten pian on sieltäkin käyttäjäkokemuksia.

Kulttuurikasarmi on oikein viihtyisä pistäytymispaikka. Kuppilan ikkunapaikalla voi istua ja seurata Kamppiin kulkevia ihmisvirtoja. Kannattaa poiketa, suosittelen. Valoisaa ja avaraa.

Jätä kommentti