Hyviä syitä juhlia

Jazzravintola Storyville täytti viikonloppuna 30 vuotta. Me teemme vuosittaisen Storyville visiitin aina samoihin aikoihin näiden synttäreiden kanssa, kun juhlimme miehen kanssa tapaamisemme vuosipäivää. Aina sama pöytä ja sama päivä. Toki joskus joudutaan vähän päivää fiksaamaan, kun ravintola ei ole joka päivä auki. Näin ollaan iloittu jo 25 vuotta eli melkein yhtä kauan kuin Storyville on ollut olemassa. Eikä paljon hyväksi havaittu ruokalistakaan ole muuttunut; jättikatkarapuja, lammasta, suklaakakkua jne. Nyt on kuitenkin mahdollista ruokailla vain koko menu kerrallaan eli valitaan joku kolmesta menusta. Ei ole erikseen muuta a la carte listaa. Onhan siinä aikaa, kun koko illan varaa näille huvituksille. Tällä kertaa ruokailua tahditti Antti Sarpila bändeineen ja vieraineen, niinkuin Storyvillen avajaisissakin aikoinaan.

Ruoka oli erittäin hyvää, tarjoilu huolehtivaa ja ystävällistä, musiikki sopivan letkeää ja tupa aivan täynnä tunnelmaa luomassa. Parasta kaikista oli tietenkin oma seura 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s