Ei haravoida

Mökkipihassamme on toistakymmentä erilaista lehtipuuta. Syystuulet ovat pudottaneet suurimman osan lehdistä maahan. Lepässä roikkuvat sitkeimmät lehdet ja raita on pihan väriläiskä. Nyt sitten kuuluisi tohista ympäri pihaa haravan kanssa.

Haravointi ei ole huonoselkäisen puuhaa. Jatkuva kiertoliike saa ainakin minun selkäni kiukuttelemaan. Minä olenkin perustanut haravoinnin vastaisen kansanliikkeen. Kaivoin vielä kerran ruohonleikkurin esille. Täytin tankin ja kiersin ympäri pihaa moottori suristen kunnes bensa loppui tankista.

Siellä nyt ovat silputut lehdet ruohon seassa. Minä uskon, että ne kasvattavat elinvoimaa tulevan kesän nurmikolle. Pidän uskoni kunnes toisin todistetaan. Haravointi on ihan yliarvostettua puuhaa. Onko muita, jotka liittyvät haravoinnin vastaiseen rintamaan?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s