Pipoinventaario

Keli on kylmän syksyinen ja sateinen. Teinikin havahtui siihen, että kesän muuttokuormasta unohtuivat pipot, hanskat ja huivit. Teimme pipoinventaariota videopuhelun avulla. Minä tyhjensin koko pipokaapin sisällön lattialle ja siitä sitten poimimme vaatteen kerrallaan arviointiin. Saldona oli kaksi kassillista tavaraa lähtemään opiskelijaboksiin ja vähintään yhtä paljon kierrätykseen. Samalla väheni tavara meidänkin tulevasta muutosta. Kyllä on ihmeellistä tämä tavaran määrä, joka on nurkkiin piiloutunut. Naapurin rouvat lajittelivat useamman kassillisen teinin askartelutavaroita ja leluja eteenpäin. Kierrätys kunniaan!
Minä marssin kotoa kierrätyslaatikolle useamman kerran muovikassien kanssa. Hyvin tuli 10 000 askelta täyteen edes takaisin seilatessa. Kuntokin kasvaa kierrättäen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s