Kaikki on hyvin

Nyt ei tarvita vain sadepäivien lukemista. Nyt tarvitaan myös hellepäivien lukemista, kun ulkona ei jaksa rehata. Tällä hetkellä vain järvessä polskuttelu, jäätelön syöminen ja kirjojen lukeminen jaksavat innostaa etätöiden ohella.
Elämä on arvaamatonta. Miten jatkuvan epävarmuuden keskellä kykenee säilyttämään mielenrauhan ja jopa kukoistamaan? Kaikki on hyvin riippumatta siitä, miten kaikki on. Saku Tuomisen kirja pohtii onnellisuuden ydintä.
Kirjoittaja on liikkeellä ilmavalla tekstillä ja nöyrällä asenteella. Vaikka kirja ei tarjoaisi mitään uutta, niin se tarjoaa kuitenkin rauhoittavan hetken pohdintojen äärellä ilman syyllistävää sormea tai liian opettavaista asennetta. Sopii lyhyen sadekuuron ajan lukemiseksi. Sivuja on vain pari sataa. Suosittelen lämpimästi hetkeä Tuomisen tekstin ja oman ajattelun äärellä. Vaihtoehtona on juosta rännin alle vesisateeseen viilentymään.
Siitä on lähdettävä, että tähän on tultu. Tapani Tölli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s