Valokuvat albumiin

Kehun ja kiitän itseäni, kun sain yli kahden vuoden valokuvat tilattua ja laitettua albumiin. Minähän en voi elää ilman paperikuvia, sillä ei se nyt ole aivan sama katsoa niitä kännykän ruudulta kuin siistissä järjestyksessä albumissa. Nyt ei onneksi tarvinnut metsästää uusia albumeita, kun niitä vielä löytyi. Mutta jonkinmoinen homma oli järjestää monta sataa valokuvaa aikajärjestykseen. Matkakuvilla on oma albuminsa ja muilla kuvilla toinen. Matkakuvia ei ole tullut viimeisen vuoden aikana, joten se osio oli helppo, kun oli vain edellisvuoden kuvat laitettavana. Kaikenlaisia haikeita ilmiöitä kuvista löytyi, kuten se että koti- ja latokonsertit ovat olleet tauolla. Toisaalta ihania kuvia löytyi mökkiraksan eri vaiheista. Ihana on ollut huomata, kuinka siinä ollaan menty eteenpäin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s