Kaisa Mäkäräisen hiihtokoulu

Runsasluminen talvi antaa hyvät mahdollisuudet ulkoiluaktiviteeteille. Ainakin hiihtolatuja riittää. Kiersimme systerin kanssa kymmenen kilometrin lenkin. Televisiosta oli tullut Kaisa Mäkäräisen hiihtokoulu, missä hän opasti tehokkaan hiihtämisen saloihin. Systeri otti minut oppilaakseen ja testasi Mäkäräisen oppeja. Oppilas oli kuuliainen ja heti kuulemma näytti paremmalta hiihtotyyli. Opettajan mallisuoritus alakuvassa.
Runsas lumentulo pistää mökkiläisen lumikolan viuhumaan. Voimme aina tilata aurauksen, mutta yöllisen lumisateen jäljiltä tuumasimme, että auramiehellä lienee kiirellisempiäkin kohteita ja päätimme itse kolata pihatien. Hiki tuli siinä hommassa.
Aika reippaasti ehti lunta sadella yön aikana.
Maivian makkarasoppa maistui mainiolle ahertamisen jälkeen.
Ensi viikonloppuna taidamme tähdätä hiihtämään ja hampulaisille kuunvalossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s