Synttäriylläri

Ajattelin, että näin poikkeuksellisena koronavuonna voi hyvin ohittaa omat syntymäpäivänsä vaivihkaa. En ole koskaan ollut innokas synttärien juhlija, enkä koskaan muista onnitella ihmisiä heidän syntymäpäivänään. Niinpä matalan profiilin synttärit kotona kuohulasin äärellä kaksin miehen kanssa oli minusta oikein hyvä suunnitelma. Sen verran hyväksyin, että mies vei Kalastajatorpalle päivällä lounaalle.

Miespä yllätti. Samppanjan äärellä illalla hän kysyi saisiko rouvalle olla musiikkia. No, ainahan hyvä musiikki käy. Olin ihan äimänä, kun selvisi että mies oli järjestänyt minulle musiikillisen tervehdyksen Tuuletar-yhtyeeltä. Musiikkikokoonpano on tuttu meidän kotikonserteista, mutta nyt sain ihanan privaattitervehdyksen videolla, kun korona esti muut suunnitelmat.

Muitakin musiikkitervehdyksiä tuli maailmalta ja niiden äärellä minä olin otettu miehen vaivannäöstä. Olipa varsinainen synttäriylläri! Ihana mies minulla ja ihania ystäviä! Kiitos kaikille muistamisesta. Ehkä kesällä juhlitaan jollain tavalla. Juhlan aiheita on toivottavasti muitakin kuin synttärit….ja jos korona suo…

2 kommenttia artikkeliin ”Synttäriylläri

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s