Mökkiraksa – Kupariputkea

Mökkiraksalla on rakennettu monta metriä putkea. Nyt ollaan siinä vaiheessa, että porakaivon vesi on saatu kytkettyä pariin vesipisteeseen. Hanoista tulee sekä kylmää että lämmintä vettä. Kyllä nyt on hurraa-huudon paikka, kun saadaan raanasta kahvinkeittovesi, eikä tarvitse sitä kyliltä kuskata.

Lämmitysjärjestelmä eli ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä rakentuu. Syksyn tullen lattian pitäisi lämmitä kiertävän veden ansiosta. Aikamoinen high tec-keskus meiltä löytyy. Kaikenlaista puuhaa kuitenkin vielä riittää ennen pakkasten tuloa. Kylpyhuone on vielä työn alla ja keittiö valmistuu pikku hiljaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s