G Livelab Tampere – maailman paras

G Livelab Tampere voitti parhaan konserttisalin palkinnon kansainvälisessä Mondo DR kilpailussa. Taakse jäivät mm. London Royal Opera House ja Berliinin filharmonia. Hurautimme Tampereelle katsomaan ja kuulostelemaan, miltä maailman paras kuulostaa.
Muitakin tulijoita oli loppuunmyydyssä konsertissa. Tämä oli ensimmäinen reissu avaraan kulttuurimaailmaan koronakevään jälkeen.
G Lab sijaitsee aivan Tampereen keskustassa Kirjastopuiston kupeessa Tammerkosken partaalla Vanhan kirkon vieressä. Tila on sekä ulkoa että sisältä katsottuna persoonallinen ja viihtyisän oloinen. Vastaanotto oli ystävällinen. Kaikille konserttiin tulijoille oli varattu pöytäpaikat.
Tarjolla oli pikkusuolaista esim. juustolautanen, mutta ei kovin paljon muuta syötävää. Juomissa valikoimaa riitti. Tilauksen pääsi tekemään pöydästään kännykkään ladattavan appsin kautta, jos ei halunnut mennä tiskille tilaamaan. Toimitus oli nopea. Meidän tilauksemme saapuminen kesti noin 2-5 minuuttia.
Salitekniikka oli näyttävä. Valot ja savut saatiin ilmoille.
Äänentoisto oli huippuluokkaa. Musiikki tuli sopivan kovaa ja kuului hienosti joka nurkkaan. Oli nautinto istua G Labin konsertissa. Esiintyjänä oli maailmankiertueeltaan Australiasta ja Uudesta-Seelannista palannut Tuuletar. Heille konsertti oli ensimmäinen moneen viikkoon. Keikka oli täynnä latautunutta esiintymisenergiaa. Bändi toisteli moneen kertaan, kuinka hienoa oli taas päästä esiintymään pitkästä aikaa. Se kyllä näkyi ja kuului. Yleisö oli tyytyväinen näkemäänsä ja kuulemaansa.

Löysimme G Labin tarjonnasta jo seuraavan konsertin tälle kesälle. Kiva päästä kuulemaan, miltä myös toisenlainen kokoonpano kuulostaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s