Virtuaalivappuun valmistautumista

Olemme viettäneet samalla porukalla vappua yli kaksikymmentä vuotta. Muulloin tuskin näemme, mutta vappu saa meidät aina yhteisen vappulounaan äärelle. Nyt porukka on ihmetellyt, mitä voi olla vappu ilman yhteislauluja ja uusia perunoita. Vakioravintolamme on kiinni muiden ravintoloiden tapaan korona-ajan poikkeusjärjestelyjä takia. Viikonloppuna koeponnistettiin virtuaaliyhteyksiä ja sovittiin aikatauluja. Kyllä sitä keinot keksitään, että päästään skoolaamaan kuoharit kavereiden kanssa juhlan kunniaksi. Jos ei muuten niin sitten netti- ja puhelinyhteyksien välityksellä.
Minä aloitin vappuvalmistelut ompelukoneen äärellä. Ex-naapurit jättivät ison rullan Amerikasta tuotua kangasta perinnöksi pois muuttaessaan. En ole keksinyt kankaalle vuosien varrella mitään hyvää käyttöä, mutta nyt se pääsee juhlistamaan vappupöytää. Ompelin terassin pöydälle uuden pöytäliinan. Lopusta kankaasta saisi vaikka liehuvahelmaisen vappumekon ja miehelle kravatin, mutta ehkä ei nyt kuitenkaan tällä kertaa. Mutta olenpa siis minäkin aloittanut jo virtuaalivapun valmistelut. Kori odottaa täydennystä loppuviikosta.

2 kommenttia artikkeliin ”Virtuaalivappuun valmistautumista

  1. Anni 27.4.2020 / 21:40

    Hyvät vappuvalmistelut 🙂 Kiitos inspiraatiosta.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s