Kansainväliset jamit

Meidän olohuone toimi muusikoiden kohtaamispaikkana. Taiteilijat edustivat viittä eri maata. Soittimina heillä oli armenialainen duduk, erilaisia kitaroita, rytmisoittimia, harppuja jne. Soittimet kiersivät soittajalta toiselle ja kappaleita löytyi niin Irlannista, Israelista, Brasiliasta kuin Kolumbiasta. Barokkilaulu mahtui hyvin joukkoon. Kahden hengen yleisömme oli enemmän kuin kiitollinen hienosta kansainvälisestä jami-illasta. Sohvasurffauksen kautta olemme saaneet tutustua näihinkin upeisiin ihmisiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s