Armenialainen duduk

Duduk on armenialainen puupuhallin. Suukappale on valmistettu ruo’osta ja muu soitin aprikoosipuusta. Armenialainen duduk musiikki on UNESCON maailmanperintölistalla. Israelilainen sohvasurffarimme saapui dudukin, seitsemänkielisen kitaran ja harpun kanssa Suomeen osallistuaksensa Sibeliusakatemian pääsykokeisiin. Nyt vain jännitämme yhdessä, miten pääsykokeet sujuvat ja nautimme musiikista. Matkailu avartaa ja matkailijat avartavat kotona olevienkin maailmaa.

www.duduk.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s