Railo-klubilla

Mikähän meidät aina houkuttelee uusiin ja outoihin paikkoihin? Tällä kertaa suuntana oli ennestään tuntematon Asbestos Art Space Mäkelänkadulla Alppilan reunamilla. Huomasin Hesarista, että siellä järjestetään Railo-klubi. Musiikkia oli luvassa, joten suunta sinne siis!

Saimme kuulla kokeellista kilkuttelua taideteosten äärellä. Aikuiset miehet olivat varsin leikkisällä tuulella huppariensa alla. Mutta totta puhuen Railo-klubille meidät houkutteli ystävämme sellisti Sergio Castrillón, joka esiintyi kitaristi Lauri Hyvärisen kanssa improvisoiden ja eläytyen.

Pirteä ilta pipopää nuorison keskellä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s