Ravintolasuositus – Hoku

Yksi ravintolasuosikeistani Helsingissä on havaijilaisen fuusioruuan kuningas Hoku. Ravintola aloitti muutama vuosi sitten pienessä ja intiimissä paikassa Punavuoressa. Tulipalon myötä toiminta siirrettiin Kamppiin. Nyt Hoku avasi syyskuussa Kampin lisäksi uuden paikan Korkeavuorenkadulla. Pitipä käydä tarkistamassa, miten homma on lähtenyt pyörimään.

Viideltä kun kävelimme sisälle, niin pöydät olivat vielä melko tyhjiä. Pian väki kuitenkin täytti paikat.

Ruokalista on molemmissa Hokuissa sama. Minä pidän korealaisen Bibimbabin mausta. Kun pyytää kastikkeen erillisessä kipossa niin ruuan tulisuutta pystyy itse mukavasti säätelemään. Ruokaseuralaisten kala sai kehuja ja minä olin omaan annokseeni oikein tyytyväinen.

Jälkiruuaksi tilasimme kaikille japanilaista mochi-riisikakkua jäätelön ja kinuskikastikkeen kanssa. Päälle maistui umeshu-likööri. Eikä pettänyt Hoku tälläkään kertaa. Ruoka oli erinomaista ja uusi paikka oli oikein viihtyisä ja suosittu. Parin tunnin illallisen jälkeen seuraavat jo odottivat pöytävuoroaan ja me poistuimme kaupungin yöhön.

Yksi kommentti artikkeliin ”Ravintolasuositus – Hoku

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s