Uusia ravintoloita Helsingissä – Min sushi

Ajan melkein päivittäin Lehtisaaren läpi matkalla töihin ja kotiin. Elokuussa Lehtisaaren ostarin kohdalle tien viereen ilmestyi kyltti Min sushi. Aikani sitä ihmeteltyäni päätin selvittää, mitä kyltin takaa löytyy.

Pieni ja sievä ravintola Min sushi tarjoaa nimensä mukaisesti susheja paikalla syötäväksi tai mukaan otettavaksi. Pääkokki Kamonwan Butkhrut on aiemmin tehnyt pitkään susheja Munkkivuoressa toimivassa Sushi san ravintolassa. Min sushissa hänen kanssaan työskentelevät Nelson Tukiainen ja Urai Anuntasin.

Ravintolan sushiannos oli laitettu siististi tarjolle. Sushit olivat sopivan suupalan kokoisia, koossa pysyviä ja oikein hyvän makuisia. Lounaaseen kuului lämmin misokeitto. Pienessä ravintolassa oli muutama istumapaikka sisällä sekä terassilla ulkona. Kauniit puiset pöydät ja sisutus toivat hienosti japanilaista tunnelmaa.

Min sushissa voi piipahtaa noutamassa iltaa tai viikonloppua varten herkkuja koko perheelle. Omistajat Narissara Phumpha ja Tom Tukiainen voivat olla tyytyväisiä uuteen ravintolaansa. Uskon, että se löytää oman asiakaskuntansa saarelaisista ja uteliaista ohikulkijoista.

Ravintola on avattu harmonisena päivänä 18.8.18. Tuollainen avajaispäivä ei voi tietää muuta kuin hyvää jatkoa. Jaa, että mistäkö näin päättelen? Tuo samainen päivä on myös meidän hääpäivä! Kiitos mukavasta rupatteluseurasta isäntäväelle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s