Uusia ravintoloita Helsingissä – Lilla Fabrik

Kesän aikana Helsingissä on avattu uusia ravintoloita. Syksyn tullen niitä ehtii bongailemaan. Ravintola Fabrik on avannut toukokuussa pienen sisarravintolan Tehtaankadulle pääravintolan viereen. Lilla Fabrikin ovi oli viikonloppuna houkuttelevasti raollaan. Me pujahdimme sisälle pikaiselle brunssille.

Brunssilla tarjoiltiin tosi hyviä itse leivottuja leipiä ja pullia. Jogurttipurkin pohjalla oli ihanaa, talon omaa hilloa, nam! Palvelu oli ystävällistä ja miljöö oli minusta todella viihtyisä. Istumapaikkoja oli vajaa parikymmentä.

Aina ei osaa tarkalleen sanoa, miksi joku paikka on viihtyisä ja toisesta vain puuttuu se jokin. Musiikki oli Lilla Fabrikissa mukavan särmätöntä taustamusiikkia. Ikkunasta pystyi seuraamaan Tehtaankadun kulkijoita. Meidän seurue viihtyi paikassa oikein hyvin.

Illalla ravintola muuttuu viinibaariksi, jossa on tarjolla pientä naposteltavaa. Vilkaisimme herkkulistoja.

Italian anti näkyi listoilla, kuten myös ranskalaisen kokin sormenjälki. Juustot ja kinkut odottivat noutajaa ruokasaliin näkyvän ikkunan takana. Kyllä testaamaan pitäisi päästä.

Lilla Fabrik antoi kivan ensivaikutelman.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s