Penkkiurheilun juhlaa

Penkkiurheilussa tulee kuulkaas mahdoton hiki! Taisi olla illan ensimmäinen virhe, että menimme täysin ilman harjoittelua urheiluhallille. Oven suussa iskettiin ämpäri ja kalikka käteen. Ainoat ohjeet oli, että kotijoukkuetta kannustetaan ja TOSI kovaa.
Laji oli lentopallo ja vastakkain pelasivat mestaruusliigassa kotijoukkue Oriveden Ponnistus ja vierailija LP-Vampula. Ja voihan vimpulan vampula, kyllähän sitä sitten mäiskittiin menemään. Tein ihan tosissani työtä, että sain lunastettua ämpärin käytöstä annetut ohjeet.
Minä tein osani ja kotijoukkue omansa. Vähän jäivät pelin hienoudet hämärän peittoon kun piti keskittyä ämpäröintiin, mutta kotijoukkue voitti ja yleisöä kiitettiin mallikkaasta kannustuksesta. Voitto oli siis ehkä vähän kannustajienkin ansiota…? Tosissaan joukkuetta ainakin tuettiin.

Pelin jälkeen taisi olla naapurin korvat lukossa ja oma kurkku tukossa. Ensi kerralla pitää kyllä valmistautua paremmin eli korvatulpat taskuun ja soitinarsenaali takataskuun valmiiksi. Kai sitä nyt jotain ämpäriä tehokkaampaa pitää keksiä. Ei hullumpi urheilulaji tuo penkkiurheilu.

Jätä kommentti