Mökkikonsertti perulaisittain

Ystävien kautta meille järjestyi mahdollisuus mökkikonserttiin. Euroopan kiertueen pysähdys Suomessa toi vieraaksi mökillemme perulaisen kolmihenkisen Humalan perheen sekä heidän Suomessa asuvan perulaisen muusikkoystävänsä Camilo Pajuelon. Isä ja poika duo nauhoitti rannassamme promomateriaalia. Vietimme vieraidemme kanssa mielenkiintoisia keskusteluhetkiä. Mutta ennen kaikkea pääsimme kuulemaan perulaista musiikkia ja tarinoita musiikin takaa.
Musiikki oli perinteistä eteläamerikkalaista kansanmusiikkia pääosin Perusta, mutta myös esim. Boliviasta. Herrat olivat varsin taidokkaita kitaristeja ja laulukin sujui tunteella.
Tämä oli ensimmäinen sisällä järjestetty mökkikonsertti. Kylmä ja sateinen ilma ei jättänyt vaihtoehtoja. Iso ruokapöytä passitettiin ulos ja sisälle kerättiin kirjava kokoelma tuoleja. Ihmeellistä, että sisälle mahtui kepoisesti melkein 30 ihmistä istumaan. Osa vieraista saapui veneillä rantaan. Lähimmät mökkinaapurit tulivat jalkaisin. Kaikki kauimmaiset vieraat löysivät parkkipaikatkin.
Kiitos kaikille innokkaille konserttivieraille mukanaelämisestä sekä erityiskiitos sille vieraallemme, joka toi tuliaisiksi kaksi pussillista mustikoita. Niistä nautittiin vieraiden kanssa aamupalapöydässä antaumuksella!

Jätä kommentti