Kerran vielä Hiljainen paraati

Ehdimme vielä piipahtaa ihailemassa Hans Op de Beeckin Hiljaista paraatia Amos Rexissä. Pääsimme viimeisellä tunnilla sisään ilman jonotusta. Nettilippuja ei ole saanut enää aikoihin ja jonot ovat olleet tosi pitkiä varsinkin viikonloppuna. Sunnuntaina 26.2.2023 sulkeutuva näyttely on ollut huippunäyttely, jossa on mielellään poikennut useammankin kerran.

Kävimme näyttelyssä kohta kun se avautui. https://blyygiblumsteri.com/2022/09/27/amos-rexin-huippunayttely-2022/ Nyt oli kiva katsoa se uudelleen ja bongata ehkä vähän eri asioita kuin ensimmäisellä kerralla.

Teoksilla ja musiikilla on luotu pysäyttävä elämys.

Muutama päivä aikaa vierailla näyttelyssä, jos et ole vielä käynyt.

2 kommenttia artikkeliin ”Kerran vielä Hiljainen paraati

 1. Allu 23.2.2023 / 08:28

  Päästiin mekin onneksi näkemään, kun luokkakaveri oli varannut meille liput, silloinkin oli ulkona pitkä jono. Oli kyllä erikoinen näyttely, monet ihmettelee ja ihailee täällä jopa valokuvianikin. Oltais tultu mielellään teillekin kotikonserttiin, mutta ei tainnut sellaista silloin olla ja aikataulukin oli aika täynnä.

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 23.2.2023 / 17:48

   Minusta tuo näyttely on ollut paras aikoihin. Hyvä että pääsit näkemään. Vielä se kerran osuu kotikonserttikin kohdalleen teidän matkan kanssa.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s