Tuskasta valoon

Hän näkee sodan ja tuskan ympärillään….mutta jatkaa maalaamistaan.
Hän elää pakolaisena Puolassa…ja maalaa.
Hän pakeni Harkovasta Portugaliin…ja yhä vain maalaa.
Anna Shevchenko ja Dmytro Papenko ovat tuoneet terveiset nuorilta ukrainalaisilta taiteilijoilta Galleria Forum Boxiin. Näyttelyn teeman Tuskasta valoon toivoisi toteutuvan pian. Ei ole vaihtoehtoa, valo voittaa pimeyden.
Osa Ukrainian Charity Exhibitions – järjestön myyntinäyttelyn From the Pain to the Light tuloista lahjoitetaan Ukrainan sodasta kärsivien ihmisten kuntouttamiseen ja loppuosa jää taiteilijoille itselleen. Näyttely on avoinna 11.9.2022 saakka. Kiitos koskettavasta kohtaamisesta Anna ja Dmytro!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s