Muistoa kunnioittaen

Kuolema tuo mukanaan yleensä syvää surua läheisille. Joskus pois lähtö voi olla helpotuskin kaikille osapuolille. Koskaan emme voi olla varmoja, mitä omaisten mielessä liikkuu.
Surun kohdatessa muistamme omaisia. Mietimme ehkä viisaita sanoja ja oikeanlaista kohtaamista. Voi tuntua jopa mahdottomalta kohdata surevia läheisiä.
Ehkä aina ei tarvita viisaita sanoja tai reipasta mieltä.
Otetaan rohkeasti osaa omalla tavallamme. Viesti varmasti välittyy.
Otimme osaa värikkäillä kukilla viestittäen energisiä ja positiivisia muistoja pois lähteneestä. Muistelimme hauskoja hetkiä yhteisen matkan varrelta.
http://blyygiblumsteri.blogspot.com/2015/01/yksinainen-hautausmaa.html

4 kommenttia artikkeliin ”Muistoa kunnioittaen

 1. Tuula 18.1.2021 / 10:52

  Kuolema on kyllä vaikea asia ja jokainen kohtaa surunsa eri tavalla. Itse käyn usein hautausmaalla muistuttamassa itseäni elämän hauraudesta sekä nauttimassa hautausmaan rauhallisuudesta. Tuntemattomankin hautakivi voi koskettaa.

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 18.1.2021 / 12:30

   Olen samaa mieltä. Kuolema tuo myös perspektiiviä asioihin. Hautausmaalla on hyvä pohdiskella ja puntaroida näitä asioiden merkityksiä.

   Tykkää

 2. SatuH 8.2.2021 / 13:30

  Kaunis tuo hautakivi. Suru ja menetys ovat kyllä elämän rankkoja puolia. Olen kanssasi samaa mieltä, että aina ei tarvita viisaita sanoja vaan riittää, että on läsnä ja kuuntelee. Voimia teille täältä Porista!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s