Sitten alkoi sade – kirja

Bloggariklubi ja WSOY tarjosivat luettavaksi Laura Lähteenmäen uusimman romaanin nimeltään Sitten alkoi sade.
Kirja kertoo vahvasti naisten tarinoita kutoen ne taidokkaasti yhteen. Naisten maailmat kohtaavat niin hyvässä kuin pahassakin. Lähteenmäki on kirjoittanut nuorten ja aikuisten kirjoja. Uusimmassa romaanissa tapahtuvat vyöryvät vahvoina eteenpäin kuin nuorisoromaanissa konsanaan. Pitkäksi aikaa ei jäädä paikoilleen makaamaan. Naiset myös pohtivat ratkaisujaan ja elämän polkujaan niin omassa mielessään kuin vuoropuhelussa toinen toisistaan tukea hakien ja välillä toisiaan vihaten. Äidin ja lapsen suhde sekä ystävyys avautuvat monesta erilaisesta näkökulmasta. Tarina liikkuu Suomesta Espanjan läpi kolmansiin maihin. Tärkein on matka naisten mielen sisällä.

Pidin kirjan ripeästi etenevästä tyylistä. Lähteenmäki on onnistunut hienosti vangitsemaan eri kulttuurien naisten sisäistä sykettä. Kirja on oikein sopivaa luettavaa näinä koronakaranteenien hiljentäminä iltoina. Kirja on julkaistu helmikuussa 2020.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s