Korkeakauluksinen poolo

Mitään uutta ei auringon alla – näin joudun monesti toteamaan, kun katselen teinin pukeutumista. Nytkin vain hämmästelen, kuinka tutulta näyttävät korkeakauluksiset poolopuserot, joita on ilmestynyt teinin vaatekaappiin. Samanlaisissa kuljeskelin omassa nuoruudessani ja väritkin olivat melko lailla samat raitakuoseineen. Mikähän ilmiö on seuraavana vuorossa? Taatusti jotain sellaista, jonka nähdessään ei voi kuin todeta, että tämäkin on nähty. Jos vaatekoko ei olisi muuttunut niin kovasti, niin olisi kannattanut säilöä kaikki vanhat vaatteet komeroon ja ottaa ne uudelleen esille muutaman vuosikymmenen jälkeen. Hyvin olisi taas vanhoissa hepenissään muodin huipulla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s