Metsien miehet

Olemme viikonloppuna ahertaneet mökkiraksalla. Ympärillämme on ollut suorastaan villielämää. Lumeen oli jäänyt ohikulkijan jäljet. Kun minä puuhailin pihassa, niin mäen takana jysähti yhtäkkiä pyssy. Metsämiehet jahtasivat rusakoita. Yhtä pitkäkoipea kuskattiin korvista kohti pataa. Kyselin miehiltä, mitä elämiä mahdollisesti näemme mökkimaastossa. He vakuuttivat, että kauriita ja peuroja riittää. Joskus kuulemma myös supikoiria ja jopa villisikoja. Metsoja ja teeriä on kuulemma lähistöllä. Ja järvestä saa mitä vain. Taidetaan olla ihan villin luonnon keskellä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s