Kotijatsit Koivupäässä

Pääsimme pitkästä aikaa kotijatseihin Vantaan Koivupäähän. Tupa oli täynnä ja kaikki jakkarat vieraiden käytössä, kun trio Fredrikssonin- Kallio – Huhtala nautti toistensa musiikillisesta seurasta. Huhtalan basso jyskytti kuin juna eteenpäin. Lempeä rumpali Kallio taikoi esille mystisiä rytmejä samalla kun pianisti Fredriksson makusteli sointujensa kanssa.

Instrumenttaalijatsissa jäin vähän kaipaamaan ihmisääntä. Seijan ja Eskon Steinway flyygeli on kunnostettu sellaiseen vireeseen, että se melkein korvasi taitavan soittajan käsissä ihmisäänen, upea saundi!

Taitava bändi, kiva ilta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s