Hymyilevä herrasmies

Venezuelalainen hymyilevä herrasmies suuntasi kyydissämme Helsingistä kohti Tamperetta viikonlopun viettoon. Sohvasurffari on muutaman kuukauden Euroopan matkalla ja saapui luoksemme Puolan, Liettuan ja Viron kautta. Yritimme ihan huviksemme treenata hänen kanssaan espanjankielen taitojamme, mutta hän puhui oikein sujuvaa englantia. Annoimme Tampereen visiitille vinkkejä. Hämeestä matka jatkuu vapaalla aikataululla kohti Turkua ja saaristoa. Miten kadehdittavaa kulkemisen vapautta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s