Sirkuksen taikaa

Sirkus Finlandia saapui kesäkiertueensa päätepisteeseen Kaisaniemen kentälle Helsingin rautatieaseman viereen. Me olemme joka vuotisia vieraita syksyn esityksessä. Tänä vuonna keli oli kuiva ja lämmin, eikä reissulla tarvinnut palella. Eturivin aitiopaikalta näimme hyvin esityksen.

Esiintyjissä oli paljon nuoria lahjakkaita suomalaisia sirkustaiteilijoita. Minun nuori suosikkini oli ehdottomasti diabolotaituri Eetu Ranta. Kokeneen taiteilijan Marko Karvon lintushow oli uskomaton. Vuosi toisen jälkeen klovni Michelle Musser saapuu iloksemme lavalle hauskuuttamaan ja aina temput ovat uudet.

Supertaitava kolumbialainen ryhmä The Robles kruunasi sirkusjuhlan.

Ei syksyä ilman Sirkus Finlandiaan, ihanaa! Esityksiä on vielä 28.10.2018 saakka.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s