Rajaton sings Queen

Äitienpäivälahjani valmisteltiin salassa. Kalenteriini ilmestyi varaus ilman tarkempia tietoja. Pukukoodi ilmoitettiin hieman aikaisemmin ja kohteeksi ilmoitettiin Musiikkitalo. Seuralaisteni kanssa siirryimme juhlapaikalle. Penkkiin istuessani en vielä tiennyt mitä tuleman pitää.
Sinfoniaorkesteri siirtyi lähtökuoppiin. Laulajat marssivat paikalle ja sitten rävähti show liikkeelle. Rajaton lauluyhtye yhdessä Vantaan viihdeorkesterin kanssa esitti Queen yhtyeen ohjelmistoa. Alkuperäisesitys on ollut jo vuonna 2008. Nyt Rajaton viettää 25 – vuotisjuhlaansa Jaakko Kuusiston sovitusten äärellä. Konsertti omistettiinkin juuri edesmenneelle Kuusistolle.
Yleisö oli aivan hullaantunut. Kappaleiden tahtiin taputettiin, napsuteltiin sormia, laulettiin ja vislattiin. Viimeiset aplodit rymisteltiin seisten. Huippuhienot muusikot ja upea konsertti.

Musiikkitalo avattiin vuonna 2011. Olemme monesti käyneet Musiikkitalon pienemmissä konserttisaleissa. Minä en muistaakseni ole käynyt pääsalissa sitten avajaisvuoden. Olipa hienoa päästä taas isoon saliin! Kiitos seuralaisilleni ihanasta lahjasta.

2 kommenttia artikkeliin ”Rajaton sings Queen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s