Sauna selättää kiireen

Saunaseuran savusaunoilla Lauttasaaressa voi unohtaa kiireen, paineet ja somen. Kun astuu saunan ovesta sisään niin rauha valtaa mielen. Saunassa voi istua hiljaa, seurailla muiden juttuja tai seurustella oman saunaseuransa kanssa. Pulahdus mereen virkistää. Takkatulen ääressä voi syödä saunan päälle kalakeittoa ja lättyjä. Paras tapa aloittaa viikko on saunan lauteilla.

Vietimme hiljaisen hetken lauteilla rakkaan saunahengettäremme Mirja Tukiaisen muistoa kunnioittaen. Minun ja saunaseuralaiseni tuttavuus on aikoinaan saanut alkunsa Purnun savusaunan lauteilla vuosia sitten.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s