Papa Saltin tarina – Lucinda Riley

Päivä vaihtui illaksi ja ilta yöksi Papa Saltin tarinaan uppoutuessa. Seitsemän sisarta -sarjan päätösromaani ilmestyi toukokuussa 2023. Lucinda Riley ehti kirjoittaa ennen kuolemaansa kesäkuussa 2021 osan tarinasta. Hänen poikansa Harry Whittaker viimeisteli tarinan loppuun äitinsä antaman perinnön pohjalta.
Päätöstarina punoo hienosti yhteen seitsemän aiemman kirjan polut. En tiedä kuinka hyvin kirja toimisi itsenäisenä kirjana, sillä minulle se oli kaiken huipentava loppuyhteenveto. Kirja ei ehkä yllätä, mutta ilmaan jääneet kysymykset saivat vastaukset. Tarina on nyt loppuun taputeltu.
Tarina polveilee tsaarin ajoilta nykypäivään. Se kiertaa maanosasta toiseen vieraillen jokaisen tyttären juurilla. Kirjailija Harry Whittaker kunnioittaa hienosti äitinsä jättämää kirjallista perintöä. Jos olet lukenut Rileyn kirjasarjaa, et voi jättää tätä lukematta.

Atlas, Papa Saltin tarina – Lucinda Riley & Harry Whittaker

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s