Tomppa Kiasmassa

Tom of Finland on Suomen kuuluisin taiteilija maailmalla. Näin väittävät, en tiedä uskonko.
Touko Laaksonen on keskittynyt homoeroottiseen taiteeseen, eikä sitten paljon muuhun. Kiasman kikkelirivistöjä tutkaillessa asia tuli varsin selväksi. Etuvarustukset on kuvattu tauluissa niin mahtipontisesti, että opiskelijaneitokin tuumasi, että eivät näytä tyypit enää ihmisiltä ollenkaan. Terävänä huomiona oli kikkelien koon kasvu vuosikymmenten vieriessä.

Opiskelijaneito piti näyttelyä kiinnostavana, kun hän oli nähnyt Tom of Finland dokumentin ja yhdisti asioita dokumentissa kuultuihin asioihin. Minä vaivuin seniilikategoriaan, enkä jaksanut innostua tästä näyttelystä. Nähty ja käyty. Museokortilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s