Shoppailemassa

Vanhat, hyvät ja ainoat kevyemmät farkut repesivät haaroista niin tehokkaasti, että piti lähteä uusia ostamaan. Mökiltä suuntasin Vehkalan luottoliikkeeseen Jämsään. Hyvät farkut löytyivät ammattitaitoisella ohjauksella kertalaakilla. Shoppailureissu sujui tähän saakka ihan nuottien mukaan.

Seuraavaksi oli vuorossa kenkävaraston täydentäminen. Hyvin palvelleet juhlakengät hajosivat viimeisimmissä bileissä. Korvaavat nudet sain Pajalan kengästä. Sieltä löytyi myös lenkkareiden tuore vuosikerta. Sitten homma alkoikin lähteä lapasesta. Pihkatin ihanat korkokengät piti myös saada.

Kenkäostoksista hengästyneenä hurautin kiireesti rauhoittumaan pullapöytään Vitikkalan kartanolle.
Pikkuisen piti vielä vilkaista saman talon vaatekauppaa. Ja apua, lisää vain kasseja kotiin vietäväksi!
Eiköhän nyt ole shoppailtu koko kesän edestä…?!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s