Pasin tehtaan taiderastilla

Pirkanmaalla on järjestetty jo yhdeksäntoista kertaa taidesuunnistus. Taidesuunnistuksen rasteilla on mahdollista tutustua taiteilijoihin ja taiteisiin heidän työpajoillaan. Yksi mielenkiintoisista rasteista oli tänä vuonna Pasin tehdas Oriveden asemalla. Vanhalta kenkätehtaalta on useampi taiteilija ja kädentaitaja löytänyt työtilat.
Ilona Raipalan töihin olemme tutustuneet aiemminkin. Tänä vuonna Ilona on innostunut työskentelemään akvarellien parissa. Tämän postauksen ensimmäinen kuva oli Ilonan herkkä fantasiakuva. Olisipa ihana nähdä näitä kuvia vaikka kirjan kuvituksena, eikö?
Ilonan työhuoneella rupattelimme myös Jukka Luttisen kanssa Taiston Talon kesän kuulumisista. Antiikkikirpparia pukkaa kuulemma tänäkin vuonna. Sitä odotellessa.
Jos kaipaat lisää fantasiaa elämään niin sellaista löytyy Pasin tehtaalta. Laura Satu Maarialta saat tatskat pintaan avaruusrokin säestyksellä. Taitavissa käsissä syntyvät niin kuvat kuin musiikki.
Seuraavan oven takaa löytyi vähintään yhtä mielenkiintoinen kombo. Sirkustaidetta ja kuvataiteita yhdistävä Henna Matanuska kertoi projekteistaan, joissa vain mielikuvitus on rajana.
Videolta pääsi kurkistamaan Hennan monisävyiseen ja rikkaaseen maailmaan.

Piipahdimme myös pikapikaa puuseppä Ville Sepin työhuoneella. Olisipa ollut mielenkiintoista kuulla lisää ylijäämätavaran kierrätyskäytöstä. No, ensi kerralla lisää. Ihmisten työhuoneilla oli kiva käydä tirkistelemässä. Kiitos Pasin tehtaan taiderasteille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s