K-18 elokuviin

Kino Tapiola järjesti K-18 elokuvanäytöksen. Teatteri on vanha ja perinteikäs, ei suuren suuri vaan pieni ja kodikas. Ystävät olivat bonganneet mukavaa iltatekemistä ja kutsuivat meidät mukaan leffaan.
Ilman sen kummempia tuumauksia lähdimme matkaan. Näytökseen oli mahdollista ottaa eväät mukaan teatterin baarista. Tämän mahdollisuuden hyödynsimme porukalla. Anniskeluoikeus teki näytöksestä K-18 esityksen.
Elokuvasta Everything Everywhere All at Once tiesimme sen verran, että se voitti seitsemän Oscaria. Juonesta ei ollut mitään tietoa. Elokuva oli kerrassaan hulvaton tapaus. Tämän elokuvan äärelle ei tosikoiden kannata vaivautua. Tarina lenteli sellaisissa bittiavaruuksissa, että perässä ei meinannut pysyä. Välillä oltiin jossain kung fu-toimintahässäkässä ja välillä jossain Matrix-maailmassa. Huumori kukki poskettomalla tavalla. Välillä pohdittiin syntyjä syviä. Elokuva ei sopinut oikein mihinkään kategoriaan, mutta tarvetta sen lokeroimiseen ei ollutkaan. Maailman pelastaminen oli tavoitteena monella eri tasolla. Mitäpä sen kummempaa tavoitetta tarvitaan.

Hauska ilta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s