Vaalitohinoita

Kävimme viikonloppuna toimittamassa asioita Tikkurilassa. Samalla jouduimme keskelle vaalitohinoita. Perussuomalaisten showmies huudatti kansaa ja lupasi Purran saapuvan muutaman minuutin päästä lavalle. Häntä odotettiin hernesoppalautanen kädessä kuin messiasta maan päälle. Kuuma makkara tuoksui naapurikojulla. Kahvikin kelpasi kulkijoille. Apua sentään, meno oli niin kiihkeää, että me luikimme ohitse nopeinta reittiä.

Mutta omat ehdokkaat saatiin valittua. Oikeana äänestyspäivänä äänestettiin ja valvottiin, että nuorisokin muistaa täyttää velvollisuutensa. Illan tunteina pidettiin tuloksia silmällä sen verran, että uudet kansanedustajat selvisivät. Huomenna sitten keskitytään Nato-asioihin. Kiirettä pukkaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s