Mökkiraksa – Otsalaudat ja aluslaudoitus

Meidän mökkiraksa jatkuu aina sopivassa kohdassa. Nyt saatiin tuttu rakentaja hommiin ja viikossa rakentuivat otsalaudat ja mökin katon alapuolella oleva laudoitus, jota oletettavasti aluslaudoitukseksi kutsutaan. Olimme vähän ajatelleet työmaan aloitusta kesemmälle, mutta kun vapaata tekijä löytyi niin mikäs siinä.

Pari vuotta meni kattoa katsellessa, kun mietimme, että pitääkö otsalaudoitusta leventää ja tarvitaanko katon alapuolelle laudoitus. Päädyimme siihen, että valmiimmalta näyttää, kun laudat laitetaan. Toki eihän aina alalaudoitusta ole varsinkaan vapaa-ajan asunnoissa. Tyytyväisiä olemme kuitenkin, että laudat saatiin. Itse emme uskaltaneet ryhtyä tähän työhön, sillä varsinkin järven puolella on katto varsin korkealla. Rakennustelineiltä se sujui paremmin.

Eikä syytä huoleen, hommia riittää jatkossakin. Vielä jonain kauniina päivänä voisi terassin alapuolella olevat reunat jotenkin laudoittaa tai keksiä jotain kyhäelmää ettei kaikki romppeet näy kylille saakka. Savupiippukin pitäisi maalata. Puhumattakaan ranta-aitan oikaisusta, saunan lattian uusimisesta, varaston korjaamisesta jne. Töitä riittää kyllä tekevälle. Mutta nyt ollaan iloisia otsalaudoista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s