Lumput Stokkalle

Poistotekstiilien keräys Sortti-asemilla loppui pääkaupunkiseudulla vuoden 2022 lopussa. Mutta ei syytä huoleen, sillä Stokkan kuudennesta kerroksesta löytyy HSY:n lumppulaatikko. Minä pakkasin vanhoja pyyhkeitä, lakanoita sekä paitoja muovipussiin ja kävin pudottamassa ne iltalenkkiä hauskaan keräysastiaan. Myös esim. Finlayson ottaa vastaan vanhoja lakanoita ja farkkuja. Vastineeksi saa 20% alennuskupongin Finlaysonin tuotteisiin. Oli oikein palkitseva mieli, kun sai rikkinäiset lumput kiertoon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s