Lasitaiteen diiva Nanny Still

Nanny Still on ollut aikansa lasitaiteen kapinallinen, diiva ja kauneuden ystävä. Lasimuseossa Riihimäellä avautui tänään 11.2.2023 hänen näyttelynsä, joka on täynnä huikeita värejä, uskomattomia muotoja ja pirteitä tarinoita elämän varrelta. Osa esineistä on tuttuja. Esillä on paljon myös uniikkeja harvoin nähtyjä keräilijöiden aarteita.

Nanny Stillin ystävien ei kannata missata tätä näytettyä, sillä tarjolla on huikea kattaus Stillin helmiä. Museolla voi kuunnella videolta mm. keräilijöiden ajatuksia hänen töistään. Tämä on vuoden 2023 ilopillerinäyttely täynnä värien huumaa.

3 kommenttia artikkeliin ”Lasitaiteen diiva Nanny Still

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s