Ekbergin aamupala

Säätiedotuksen mukaan etelässä piti olla aamulla lumikaaos. Kaikille suositeltiin pysymistä sisätiloissa. Me kuitenkin innostuimme lähtemään Bulevardin Ekbergille aamupalalle. Opiskelijaneito oli tätä jo pitkään ehdotellut. Ennen lomien päättymistä halusimme lunastaa lupauksen.

Aamupalan hinta oli vähän reilu 15 euroa. Sillä sai buffetista ladata lautaselleen herkullista puuroa, tuoretta leipää, haudutettua teetä, tuoremehua, mysliä jne. Palvelu pelasi viimeisen päälle ja nälkäiseksi ei tarvinnut jäädä.

Ennen kahdeksaa oli vielä hiljaista, mutta yhdeksää lähestyttäessä kansakin lähti liikkeelle ja ruokailijoita tuli lisää. Osa parkkeerasi kahvilaan selkeästi sen näköisinä, että he aikoivat istua tovin aamupalalla ja samalla tehdä töitä. Minun piti kuitenkin palata töiden äärelle. Opiskelijaneito haki isänsä kanssa evääksi kaupan puolelta tuoretta leipää ja iltapäiväpullaa.

Kaunis aamun hämärä ja valkoinen lumipeite koristelivat Bulevardia vielä kotimatkallakin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s