Jouluksi uusi matto

Hankimme huutokaupasta joulunpunaisen maton. Melkein vuoden on kestänyt uuden maton metsästys eli siitä saakka kun muutimme uuteen kotiin. Huutokauppojen ja tori.fi sivustoja on selattu ahkerasti. Välillä on harmillisesti hävitty hintakilpailussa. Mutta nyt löytyi sopiva ja edullinen matto.
Tarjontaa kyllä riittää, mutta osa on sen hintaista ettei matosta viitsi niin paljoa maksaa.
Persialaiset matot ovat suosikkejani, mutta muutkin kelpaavat hyvin.
Huutokaupasta ostaminen on aina mukavan jännittävää. Onneksi suosikkihuutokauppa on niin lähellä, että kävellen voi käydä varmistamassa kiinnostuksen kohteen kunnon. Eikä huutokauppaan tarvitse lähteä paikan päälle vaan kaikki sujuu näppärästi nettisivuilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s