Sirpale eilistä

Aleksanterin teatterissa kuultiin konsertillinen Anne-Mari Kähärän lauluja. Essi Wuorela, Pirjo Aittomäki ja Reetta Ristimäki ilottelivat Kähärän tuotannolla loistavan pianistin Timo Alakotilan säestyksellä. Laulukvartetti muuttui trioksi, kun Susanna Haavisto oli sairastunut yllättäen.

Kähärä on säveltänyt ja sovittanut erilaisten runoilijoiden tuotantoa. Konsertissa kuultiin niin vanhempaa kuin uudempaa tuotantoa. Esiintyjät olivat selkeästi innostuneita lauluista ja heillä oli hauskoja muistoja yhteistyöstä Kähärän kanssa.

Konsertti oli varsin mukava kaksituntinen hyvän musiikin äärellä. Laulajilla oli sopivan erilaiset äänet ja kaikki olivat vahvoja lavaesiintyjiä. Timo Alakotila on suosikki säestäjiäni. Edellisen kerran olen saanut nauttia Timon musisoinnista omalla sohvalla kotikonsertissa. Timon levyjä on taas kaivettu esille kuuntelulle. Suosittelen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s