Global Soundscapes – Sergio Castrillón

Kotikonsertissamme tarjoiltiin arki-illan ratoksi globaaleja äänimaisemia sellisti Sergio Castrillónin musisoimana. Eksperimenttaalimusiikki antoi mahdollisuuksia kaikenlaisille tulkinnoille. Meditatiivinen konsertti teki tilaa pysähtymiselle ja musiikin makustelulle. Ihanan kansainvälinen yleisö innostui vaihtamaan ajatuksia esityksen jälkeen suomeksi, englanniksi, espanjaksi ja ensimmäistä kertaa ikinä myös puolaksi. Sergio kertoi levynsä Global soundscapes for solo modified cello synnystä. Nyyttäripöydältä löytyi herkkuja iltanälkäisille. Ihania kohtaamisia ja lämmintä yhdessäoloa synkän syksyn keskellä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s