Leikkuulautasäännöt

Onko teillä leikkuulautasääntöjä? Minun mielestäni leipää js sipuleita ei leikata samalla laudalla. Myös tomaatit ja liha on käsiteltävä eri laudalla kuin leipä. Ja kunnon leikkuulauta on tietenkin lauta eikä mikään muu, siis puinen tietenkin. Muovihärpäkkeet käyvät paremman puutteessa. Paras on kuitenkin puinen. Lautoja pitää siis olla useampi eri käyttöön. Niin ja juustoille oma leikkuulauta. Tiedän toki, että muutakin mieltä tästä voidaan olla, jopa ihan perhepiirissä. Kiitos uudesta hienosta leikkuulaudasta, joka vähentää perheen sisäisiä konfliktejä ja on sitä paitsi tosi hieno!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s