Merve ja Vija kotikonsertissa

Pikku hiljaa olemme asettuneet uuteen kotiimme. Muusikkoystävät tulivat ilahduttamaan musiikillaan, kun moni vieraistamme tuli käymään meillä vasta ensimmäistä kertaa. Ajatella, niin aika kuluu nopeasti. Melkein vuoden olemme jo asuneet keskustassa.
Sibeliusakatemian kasvatit Vija Moore ja Merve Abdurrahmani toivat pirteän ja kansainvälisen musiikkituulahduksen syksyiseen päivää. Musiikin juuret olivat niin suomalaisessa kuin myös latvialaisessa ja albanialaisessa musiikissa. Yleisö piti kuulemastaan ja pommitti esiintyjiä konsertin jälkeen kysymyksillään.
Vieraat toivat nyyttärihengessä pöytään maistuvia herkkuja. Iloinen puheensorina ja jälleennäkemisen riemu täyttivät kodin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s